آقای افخمی ! متاسفانه چیزی که زیاد است پول بیت المال برای دُن کیشوت بازی شماها ...

به گزارش کتاب یار مهربان، بهروز افخمی درباره اجرای فصل نو برنامه تلویزیونی هفت گفت: با خودم فکر کردم سال جاری که جشنواره تغییراتی نموده، خوب است یک دوره دیگر دُن کیشوت بازی دربیاورم.

آقای افخمی ! متاسفانه چیزی که زیاد است پول بیت المال برای دُن کیشوت بازی شماها ...

کتاب یار مهربان ؛ نهال موسوی - برنامه سینمایی هفت بعد از یک سال تعطیلی، قرار است که دوباره با اجرا بهروز افخمی هم زمان با جشنواره فیلم فجر از شبکه نمایش پخش گردد.

بهروز افخمی که برای دومین بار به عنوان مجری هفت انتخاب می گردد، پیشتر هم از مهر 94 تا خرداد ماه 95 به عنوان مجری فصل سوم این برنامه مقابل دوربین رفته بود.

بهروز افخمی درباره اجرای فصل نو برنامه تلویزیونی هفت گفت: با خودم فکر کردم سال جاری که جشنواره تغییراتی نموده، خوب است یک دوره دیگر دُن کیشوت بازی دربیاورم.دوره قبل هم که در برنامه هفت ظاهر شد ادعا کرد برای نجات سینمای ایران آمده است و به قول خودش دُن کیشوت بازی در آورد.

برنامه سینمایی هفت، سال 89 و در دوران مدیریت علی اصغر پورمحمدی برای نخستین بار در شبکه سه فراوری شد. در آن موقع با توجه به موفقیت برنامه نود با اجرای عادل فردوسی پور در حوزه ورزش، مدیران وقت تلویزیون چنین می پنداشتند که باید برنامه های چالشی مشابه این برنامه را در حوزه های دیگر تسری دهند؛ چنانچه به نود فرهنگی، نود مالی و نود اجتماعی هم فکر می کردند.

ساخت هفت را برای نخستین بار به فریدون جیرانی سپردند؛ کارگردانی که قبل از اجرای این برنامه، تجربه اجرا در برنامه های دو قدم مانده به صبح و سی سال، سی مجموعه را در کارنامه داشت. مسعود فراستی هم که در این سال ها کم برای تلویزیون حاشیه درست ننموده است، از همان زمان مهره ثابت نقدهای هفت بود.

بعدتر خود جیرانی را از برنامه هفت کنار گذاشتند و محمود گبرلو (منتقد سینمایی) بر جای او نشست، بعد از گبرلو نوبت بهروز افخمی (فصل سوم) رسید.

سری چهارم هفت اما عمری کوتاه تر داشت و حاشیه بسیار. مدیران وقت شبکه سه تصمیم گرفتند ویژه برنامه ای را در سال 96 برای سی و ششمین جشنواره فیلم فجر روی آنتن بفرستند و در اقدامی متفاوت پس از کش وقوس های فراوان برای انتخاب مجری مناسب، از یک فرد غیرمتخصص در حوزه سینما یعنی رضا رشیدپور به عنوان مجری دعوت کردند.

که البته این انتخاب هم با حرف و حدیث فراوان همراه بود و بعد از همان ده روز جشنواره پخش آن قطع شد. یک سال بعد باز هم در ایام جشنواره فیلم فجر، تلویزیون تصمیم به ساخت هفت گرفت و این بار هم به روش مرسوم گذشته؛ یعنی استفاده از یک کارگردان سینما در مقام مجریِ یک برنامه تخصصی سینمایی. بر این اساس 10 بهمن 1397، هم زمان با ایام سی و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر سری پنجم هفت با اجرای محمدحسین لطیفی از شبکه سه سیما پخش شد.

برنامه هفت با محمد حسین لطیفی و البته تهیه کنندگی مجتبی امینی (دبیر جشنواره فجر سال جاری) تا بعد از جشنواره سال گذشته ادامه پیدا کرد و سال جاری دوباره افخمی برگشته است.

نکته قابل توجه این است که در فصل نو برنامه هفت مسعود فراستی هم همچنان به عنوان همکار این برنامه حضور خواهد داشت. مسعود فراستی از زمان فصل اول با فریدون جیرانی منتقد سینمایی حاضر در برنامه بود که با جنجال و حاشیه زیادی هم همراه شد.

در آن موقع علیرضا حائری که مدیریت اجرایی سری اول برنامه هفت را عهده دار بود، درباره رفتن مسعود فراستی از این برنامه اظهارنظر جالبی را مطرح نموده بود: فراستی در هفت نقش قهرمان منفی را بازی می کرد که تقابل را به اوج می رساند؛ نه اینکه با او چنین قرار گذاشته باشند و ملزم به این نقش باشد ولی عملا چنین عایدی و اینگونه انتخاب شد.

اما درفصل دوم فراستی از برنامه رفت و خودش گفت:در جشنواره فیلم فجر، مجری برنامه هفت (محمود گبرلو) بیان کرد که قرار است نقد نرم برویم. من هم گفتم بفرمایید بروید، من نیستم.

اما درفصل سوم با بهروز افخمی او دوباره برگشت و در فصل های بعدی اساسا یک بخش از برنامه یعنی (نقد فیلم) اجرا و مدیریتش به فراستی سپرده شد و لطیفی هیچ دخالتی در آن نداشت.

همه این موارد ذکر شد تا مروری انجام گردد بر آنچه در این برنامه تا به امروز بوده است و ذکر این نکته که مدیران نو تلویزیون - از زمان ریاست پیمان جبلی - علی رغم جوانتر بودنشان اما هیچ روحیه جوانانه ندارند و در بر همان پاشنه می چرخد که قبل می چرخید.

هیچ گونه نو آوری و ابتکار نوی در کار نیست دوباره بهروز افخمی و مسعود فراستی و حتما محمد تقی فهیم (منتقد) و همان تکرار مکررات گذشته. انگار فقط قرار است چنین برنامه ای فراوری گردد که برطرف تکلیف نموده باشند.

فکرکنید که مخاطب جوان امروزی دوباره بنشیند و همین برنامه تکراری با آدمهای تکراری و رویکرد تکراری را ببیند. از همین الان حتی می توان دیالوگ ها و جملات رد و بدل شده در برنامه را حدس زد و یا حمایت از کدام سینما و مخالفت با کدام فیلم ها.

پازل جشنواره فجر عجیب و غریب سال جاری با این برنامه سینمایی مخصوص به آن کامل شد و از همین الان می توان گفت چه نتایجی در پی خواهد داشت.

بهروز افخمی گفته می خواهم دوباره دُن کیشوت بازی دربیاورم، باید گفت بله راحت باش آقای افخمی، متاسفانه چیزی که در تلویزیون زیاد است پول بیت المال برای دُن کیشوت بازی شما.

منبع: عصر ایران

به "آقای افخمی ! متاسفانه چیزی که زیاد است پول بیت المال برای دُن کیشوت بازی شماها ..." امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آقای افخمی ! متاسفانه چیزی که زیاد است پول بیت المال برای دُن کیشوت بازی شماها ..."

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید