اعتبار احزاب دولتی متحد مسیحی آلمان زیر اهرم فشار پرونده فساد اقتصادی در معاملات ماسک

به گزارش کتاب یار مهربان، افشای دست داشتن دو نماینده اتحادیه احزاب متحد مسیحی (حزب مرکل) در پرنده فساد اقتصادی معاملات ماسک در آلمان اعتبار این دو حزب خواهر خوانده در این کشور را در سال مهم انتخاباتی در این کشور خدشه دار نموده است.

اعتبار احزاب دولتی متحد مسیحی آلمان زیر اهرم فشار پرونده فساد اقتصادی در معاملات ماسک

به گزارش گروه بین الملل کتاب یار مهربان اخیرا گزارش هایی درباره فساد اقتصادی در معاملات ماسک از طرف بعضی سیاستمداران احزاب متحد مسیحی آسیب جدی به این احزاب وارد نموده است.

به نوشته دویچه وله، نیکلاس لوبل نماینده 34 ساله مجلس آلمان، از حزب دموکرات مسیحی (CDU) و متهم به فساد اقتصادی در تهیه ماسک های کرونا روز یکشنبه هفتم مارس از سمت خود در مجلس استعفا کرد. وی خطای خود را پذیرفت و در این رابطه گفت که برای جلوگیری از آسیب بیشتر به حزب خود کناره می گیرد.

شرکت متعلق به نیکلاس لوبل 250 هزار یورو در دلالی میان شرکت وارد نماینده ماسک در ایالت بادن ورتمبرگ و دو شرکت خصوصی در هایدلبرگ دریافت نموده است.

استعفای این نماینده حزب دموکرات مسیحی درست یک هفته قبل از انتخابات ایالتی در بادن وورتمبرگ رخ داد و به اعتبار حزب دمکرات مسیحی (حزب آنگلا مرکل، صدراعظم) نیز آسیب زد. او در ابتدا قصد داشت تنها از سمت خود در کمیسیون امور خارجه مجلس آلمان کناره گیری کند ولی تا سرانجام ماه اوت در مجلس بماند. اما رهبر حزب دمکرات مسیحی و رهبر فراکسیون این حزب در مجلس خواهان استعفای فوری لوبل شدند. در پی این استعفا سوزانه آیزرمن نامزد حزب در انتخابات ایالت بادن وورتمبرگ از لوبل خواست عایدی خود از این فساد اقتصادی را صرف اقدامی خیرخواهانه کند.

نماینده دیگر درگیر در این پرونده گئورگ نوسلاین، 51 ساله، از حزب سوسیال مسیحی (CSU)، حزب متحد حزب دمکرات مسیحی است. حوزه فعالیت این حزب منحصرا در ایالت بایرن است ولی نمایندگان آن در مجلس ملی در فراکسیونی واحد با حزب دمکرات مسیحی خانم مرکل هستند.

پرونده نوسلاین به دلیل ظن اولیه به فساد در رابطه با خرید ماسک در حال حاضر در جریان است. وکیل او آدینه گذشته اعلام نمود که نوسلاین به دلیل تحقیقات در پرونده فساد علیه وی، از صحنه سیاست آلمان استعفا خواهد داد. نوسلاین در حال حاضر از سمت خود به عنوان نایب رئیس فراکسیون حزب سوسیال مسیحی و از عضویت در این حزب استعفا نموده است. اما مارکوس زودر رئیس ایالت بایرن و رهبر حزب سوسیال مسیحی از این نماینده خواسته است که از مجلس نیز فورا کناره گیری کند.

همچنین مارکوس بلومه، رئیس حزب سوسیال مسیحی از نوسلاین خواست تا از سمت مجلسی خود استعفا دهد و تاکید نمود که در زمان بحران، مردم باید بتوانند به سیاستمداران اعتماد نمایند و آنها نباید با رفتارهای نادرست این اعتماد را از بین ببرند. وی گفت حزب سوسیال مسیحی با قاطعیت این اقدام را محکوم می نماید که نمایندگان مردم از بحران برای تجارت استفاده نمایند. کسانی که در چنین دوره ای جیب خود را پر می نمایند فاقد شئونات اخلاقی و نجابت سیاسی اند.

آنالنا بیربوک، یکی از دو رئیس حزب سبزها در واکنش به این پرونده گفت که در احزاب سیاسی همواره ممکن است مواردی از فساد یافت گردد، اما شواهد زیادی وجود دارد که نشان می داد این رویه یک مشکل اساسی در درون دو حزب خواهرخوانده دمکرات مسیحی و سوسیال مسیحی (Union) است.

وی در این رابطه به نامزدی فیلیپ آمتور برای انتخابات ایالتی در مکلنبورگ فورپومرن اشاره نمود که علیرغم اتهام لابی گری، توسط حزب خود (CDU) به عنوان کاندیدای اصلی معرفی شده است. روبرت هابک، رئیس دیگر حزب سبزها نیز موضعی مشابه گرفت.

کریستیان لیندنر، رئیس حزب لیبرال دمکرات های آزاد پیشنهاد کرد تا از یک بازپرس ویژه مستقل برای روشن شدن رسوایی ماسک های کرونا استفاده گردد. به گفته وی این بازپرس ویژه می تواند کار خود را تا قبل از انتخابات عمومی آلمان در سپتامبر، کاملا به سرانجام برساند. لیندنر به دو فرستنده تلویزیونی آلمان گفت که همچنین باید پیرامون آنچه در وزارتخانه ها بهداشت اتفاق افتاده است تحقیق گردد.

دیتمار بارتش، رئیس گروه مجلسی حزب چپ در مجلس آلمان، رهبر فراکسیون مجلسی دو حزب یادشده را مسئول دانست. بارتش به گروه رسانه ای فونکه مدیا گفت: رالف برینکهاوس باید فورا شرح دهد که چه تعداد از اعضای گروه مجلسی وی در طی بحران پول های هنگفت به جیب زده یا کوشش نموده اند به دست آورند. علاوه بر این وزارت بهداشت باید تمام ارتباطاتی را که در پاندمی کرونا میان نمایندگان مجلس، تجار و وزارتخانه ها برقرار شده است فاش کند.

بارتش تأکید کرد: این ناشایست است که اعضای این ائتلاف چنان حریص و بی آبرو هستند که از این بحران برای پول پارو کردن استفاده می نمایند. وی انصراف گئورگ نوسلاین از نامزدی حزب سوسیال مسیحی برای انتخابات آینده مجلسی در آلمان را پذیرش صریح گناه دانست.

نوربرت والتر-بوریانس، رئیس حزب سوسیال دمکرات آلمان اتحادیه دو حزب مسیحی را به افشای معاملات مشکوک تجاری توسط نمایندگان خود دعوت کرد. وی گفت: هر نشانه ای از فساد و ایجاد بی اعتمادی میان مردم و رهبری سیاسی یک سم است. بنابراین هر مورد مشکوکی در تهیه ماسک باید کاملا رفع گردد. والتر بوریانس تاکید نمود که وزیر بهداشت و همچنین رئیس دولت آلمان نیز مسئولیت دارند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

به "اعتبار احزاب دولتی متحد مسیحی آلمان زیر اهرم فشار پرونده فساد اقتصادی در معاملات ماسک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اعتبار احزاب دولتی متحد مسیحی آلمان زیر اهرم فشار پرونده فساد اقتصادی در معاملات ماسک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید