بررسی کارایی نانودارویی برای مقابله با حساسیت به بادام زمینی

به گزارش کتاب یار مهربان، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تحقیقاتی نانودارویی نو شرکت کور فارماکیوتیکالز (COUR Pharmaceuticals) برای داروی مقابله با حساسیت به بادام زمینی را پذیرفت.

بررسی کارایی نانودارویی برای مقابله با حساسیت به بادام زمینی

به گزارش گروه دانشگاه کتاب یار مهربان، CNP-201، یک نانوذره حاوی پروتئین بادام زمینی است که برای اولین بار مطالعه ایمنی و کارایی آن در از بین بردن واکنش های آلرژیک ارزیابی می شود.

کور فارماکیوتیکالز یک شرکت زیست فناوری بوده که در حال توسعه نانوذرات اصلاح کننده سیستم ایمنی برای درمان اختلالات ایمنی (CNPs) است. این شرکت به تازگی اعلام کرده که سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA)، برنامه تحقیقاتی دارویی نو (IND) این شرکت برای ارزیابی CNP-201 در یک مطالعه اثبات مفهوم (فاز 1 /2) در افرادی که به بادام زمینی حساسیت دارند، را پذیرفته است.

جان جی پویسی، بنیان گذار و مدیرعامل کور فارماکیوتیکالز گفت: این اولین آزمایش بالینی تراز اول برای برنامه ریزی مجدد سیستم ایمنی بدن به منظور جلوگیری از واکنش آلرژیک به بادام زمینی خواهد بود. ما امیدواریم که آزمایش های بالینی تأیید کند که CNP-201 می تواند خطرات بالقوه کشنده سلامتی مرتبط با بیمارانی که به بادام زمینی حساسیت دارند را از بین ببرد.

CNP-201 یک نانوذره زیست تخریب پذیر است که عصاره پروتئین بادام زمینی تصفیه شده را در خود دارد و از طریق تزریق داخل وریدی تجویز می شود. نانوذرات حاوی مواد حساسیت زای بادام زمینی بوده که از طریق سلول های ایمنی بدن مصرف می شوند. وقتی ذرات و آلرژن ها به سلول ایمنی ارائه شوند، موجب برنامه ریزی مجدد عملکرد سلول های سیستم ایمنی شده و احتمال بالقوه واکنش های آلرژیک شدید را کاهش داده و احتمالاً از بین می برند.

حساسیت به بادام زمینی شایع ترین حساسیت غذایی در بچه ها زیر 18 سال و دومین آلرژی رایج در بزرگسالان است. یک مطالعه اخیر در مجله آلرژی و ایمونولوژی بالینی نشان داد که 4.6 میلیون بزرگسال آمریکایی به بادام زمینی حساسیت دارند.

سیستم ایمنی بدن افراد مبتلا به حساسیت به بادام زمینی می تواند یک واکنش ایمنی غیرطبیعی حتی نسبت به اندازه کمی بادام زمینی ایجاد کرده و در عرض چند دقیقه باعث واکنش جدی شود که منجر به آنافیلاکسی تهدیدکننده زندگی می شود. این شرکت مطالعه اثبات مفهوم ایمنی و اثربخشی بالقوه CNP-201 را در افراد 16 تا 55 ساله مبتلا به حساسیت به بادام زمینی ارزیابی می کند.

آقای پوئیسس توضیح می دهد: نانوذرات با برنامه ریزی مجدد سلول های T بالادست که مسئول تولید آنتی بادی های آلرژیک ایمونوگلوبولین E (IgE) هستند و باعث واکنش های آلرژیک قابل توجه و کشنده می شود، آن ها را به گونه ای تغییر می دهند که واکنش های شدید نشان ندهند. این یک تلاش انقلابی است، زیرا امروزه تنها روش درمان موجود، حساسیت زدایی است که اندازه IgE آلرژیک را کم کرده، اما هرگز نمی تواند آن را خاموش کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "بررسی کارایی نانودارویی برای مقابله با حساسیت به بادام زمینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بررسی کارایی نانودارویی برای مقابله با حساسیت به بادام زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید