2 برابر شدن هزینه های تأمین اجتماعی برای ارائه خدمات نسبت به سال گذشته
به گزارش کتاب یار مهربان، تهران (پانا) - مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی می گوید ماهیانه به طور متوسط 21 هزار میلیارد تومان برای خدمت رسانی تأمین اجتماعی به مستمری بگیران، بیمه شدگان و جامعه هدف هزینه می گردد.

به گزارش روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، علی جهانی مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی در جلسه سندیکای صنعت برق ایران که در راستای پشتیبانی و مانع زدایی از شرکای اجتماعی و در مورد موضوعات فرهنگی و اجتماعی در حوزه بیمه قراردادها با حضور نماینده شرکت توانیر و هیات رئیسه سندیکای صنعت برق ایران و معاونین و کارشناسان اداره کل فرهنگی و اجتماعی برگزارشد به سازمان تأمین اجتماعی به عنوان یک نهاد بیمه گر عمومی و غیردولتی اشاره نمود و اضافه کرد: هزینه، مصارف و خدمات و تعهدات این سازمان به ماهیانه 21 هزار میلیارد تومان در امسال (1400) رسیده است.
مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی به عنوان بزرگترین و گسترده ترین بیمه گر اجتماعی، 45 میلیون نفر از جمعیت کشور را عهده دار است یاد آور شد: این سازمان خدمات متنوع و گسترده خود را در حوزه های درمانی و بیمه ای در قالب تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت ارائه می دهد.
وی با اشاره به اینکه میزان هزینه های خدمات ماهانه این سازمان نسبت به سال گذشته 10 هزار میلیارد تومان افزایش داشته است، اظهارکرد: برای اجرای مرحله دوم متناسب سازی حقوق بازنشستگان، سازمان تامین اجتماعی همیشه کوشش نموده است تا خدمات بهتری را به مستمری بگیران که از اولویتهای اصلی این سازمان هستند ارائه دهد.
جهانی با بیان اینکه پنج ایستگاه کاری موثر با کارفرمایان مورد توجه، بازنگری، اصلاح و تقویت قرار گرفته است اضافه کرد: شفافیت سازی، بهبود روشها، مقررات زدایی و پاسخگویی در موارد 28، 38، 47، 50، 42، 43 و 44 قانون تامین اجتماعی تقویت و توسعه پیدا نموده است.
وی به مسائل و چالشهای کارفرمایان در حوزه بیمه ای اشاره نمود و گفت: معاونت فرهنگی و اجتماعی و امور استانها به عنوان کانال ارتباطی و وکیل مدافع شرکای اجتماعی به دنبال تسهیل ارتباط، ارتقاء سطح شفاف سازی و پاسخگویی می باشد و مسائل کارفرمایان را پیگیری و حل و فصل خواهد نمود.
جهانی با بیان اینکه تحقق فعالیتهای سازمانی با تکیه بر مشارکت و موضوع شرکای اجتماعی در گروههای بیمه شدگان، کارفرمایان و مستمری بگیران میسر شده که ما را در رسیدن به اهداف کلان سازمان کمک می نماید خاطر نشان کرد کارفرمایان همیشه به منزله اصلی ترین منبع تامین نماینده بودجه سازمان و کوششگران عرصه عمل و اجرا دارای صندلی ویژه ای هستند که نقش اثر گذاری در جامعه ایفا می نمایند.
مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی با بیان این که سازمان تامین اجتماعی برای تحقق برنامه هایش باید سه گام را عملیاتی کند، اضافه کرد: گام اول شفاف سازی؛ گام دوم مقررات زدایی و گام سوم پاسخگویی و تسهیل فرایندها است.
وی با بیان اینکه توانمندی این سازمان در گرو مشارکت سه ضلع اصلی کارفرمایان، کارگران و دولت شکل می گیرد اذعان کرد: سازمان تامین اجتماعی باید در توسعه و تقویت تعاملات دوسویه و ارتباط خود با مجموعه کارفرمایان بعنوان ذینفعان و شرکای اجتماعی به شکل مستمر و پویا گامهای مثبت و مطلوبی را بر داشته و در اخذ مطالبات این عزیزان کوشش کند.
جهانی با تأکید بر اینکه شرکای اجتماعی به ویژه کارفرمایان از اولویتهای اصلی سازمان تامین اجتماعی است گفت: شناسایی مسائل، نقطه نظرات و دستیابی به راهکارهای اجرایی این حوزه از اهم فعالیت های اداره کل فرهنگی و اجتماعی است تا میزان رضایتمندی مخاطبان افزایش یابد.
وی با بیان اینکه نحوه پاسخگویی با کارفرمایان و مخاطبان این سازمان باید اصلاح گردد و در جهت صحیح قرار بگیرد تا بسکمک از مسائل بر طرف گردد گفت: گسترش تعامل دو سویه و تشریک مساعی با تشکل های کارفرمایی، کارگری و بازنشستگی از اهم برنامه های این اداره کل است.
وی با بیان اینکه با برگزاری دوره های آموزشی میتوان آگاهی کارفرمایان ، پیمانکاران از قوانین و مقررات این سازمان را ارتقاء داد و مواردی که باعث بروز مسائلی از جمله جرایم بیمه ای، خسارات اقتصادی و متعاقب آن نارضایتی و اختلاف بین کارفرما، پیمانکار، کارگران و سازمان می گردد را حل کرد یاد آور شد: این دوره های آموزشی به منظور آشنایی کارفرمایان و پیمانکاران با قوانین و مقررات تامین اجتماعی بوده که نسبت به تکالیف و حقوق خود آگاهی پیدا نمایند.
منبع: خبرگزاری پانا